El record d'en Joan Gasull

Moltíssimes gràcies, Joan, per voler ser en aquesta celebració. Tot i l'accident, i malgrat estar en període de convalescència t'he de dir que has estat el més ràpid de tots: el primer record rebut ha estat el teu. L'has titulat precisament:



Recordar

La meva memòria no arriba gaire lluny, visc molt el moment i sovint no recordo coses d’aquestes quan se’m demana, però hi ha coses que sempre queden gravades.
Un dels records que no oblido és el de que un bon dia em va arribar un correu, d’un ex blocaire ja, que amb molt de tacte em deia com corregir algunes de les moltes errades ortogràfiques que feia i encara alguna continuo fent. El bloc m’ha ensenyat a escriure i no oblidaré mai que tot això ha estat gràcies al seguiment que m’heu fet. 
He trobat gent magnífica que desinteressadament m’ha corregit textos i llibre sencer,  o m’ha fet la portada d’algun llibre seguint la meva idea.
I ara últimament amb l’accident m’he sentit molt acompanyat a través de les xarxes gràcies a amics que he conegut gràcies al bloc i que inclús m’han alegrat el dia amb visites presencials al mateix hospital.
Són ja quasi nou anys d’estar en aquest món dels blocs i altres xarxes, amb el balanç positiu de més somriures que penes. 
Felicitats per els teus 10 anys.......que per cert el portes molt ben portats.

Comentaris

  1. En Gasull n'escriu dos a falta d'un, ja veig. A ca seva n'ha escrit un altre de diferent.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els títols de l'Helena Bonals

Jordi Dorca i els diàlegs poètics compartits

La Montse i les nostres complicitats